Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

От БСП ще положат усилия актуализацията на бюджета да бъде приета. Това заяви зам.-председателят на ПГ на „БСП за България" Георги Свиленски  пред Нова телевизия.

Oще по темата

„Ние ще положим усилия тя да се приеме. Ще направим всичко възможно да намерим тези необходими разумни народни представители и да им обясним защо това трябва да се случи”, каза още той.

По думите му никой не е очаквал Слави Трифонов да изтегли министрите си. „Това са непредвидими хора, които както вчера не подкрепиха бюджета, в пленарна зала може да единодушно да го подкрепят”, коментира депутатът.

„Важно е обществото какво ще разбере и как те ще защитят своята позиция пред гражданите – че ще ги оставят без помощи, без социални плащания, а бизнеса без подкрепа и излизайки от такъв парламент на какво се надяват в следващия”, добави той.

„Няма нужда и от вот на доверие. Конфигурацията в парламента е ясна. Едната имагинерна коалиция са 115-120, а другата са 110-115 души”, посочи Свиленски.

Депутатът отбеляза, че е важно и да не се забравят дадените предизборни обещания. „Аз съм казал, че влизам в парламента, за да променя модела ГЕРБ и сега няма как партията, която представлявам, само след 6 месеца да каже, че той е много хубав и дайте да ги върнем. Това са го казали и другите партии. Хайде да видим как ще си излъжат избирателите. Те са лъгани 30 години, може пак да са”, каза той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

стига

преди 2 години

Няма млад човек успял на Запад,който ще се върне тук за да ни оправя.Това е маскарад за наивници.Видяхме какво ставаше като идват такива у нас уж да ни оправят.но не си научихме урока.Крадене и далавери-това получихме.

14

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори БСП в учебниците по история .Кака Корни да дръпне завесата спектакала приключи

13

Анонимен

преди 2 години

Как така никой не е очаквал Трифонов да оттегли министрите си ?! Ами Доганя ...?

fallback