Снимка: БГНЕС
fallback

Надявам се, че забавянето на дебата за антикорупционното законодателство в България не е било умишлено.

Oще по темата
Това коментира в Люксембург министърът на правосъдието Надежда Йорданова, която участва в среща на министрите на правосъдието на страните от ЕС, съобщи БНТ.

"През последните месеци всички мислят, че станахме свидетели на различни спорове, дискусии по различни теми. Това, което аз мога да споделя от гледна точна на антикорупционното законодателство е, че дебатът се проточи твърде дълго. Аз защитавах виждането, че ние трябва да ускорим дебата. Надявам се, че забавянето не е било умишлено", каза Йорданова.

Министърът на правосъдието заяви, че очаква политическите сили в парламента да се разберат и да говорят конструктивно, за да не се хвърля държавата в хаос.

"Очаквам в парламента политическите сили да седнат и да говорят конструктивно.  С всеки от другите колеги министри на правосъдието, които говоря, всички са много притеснени, нека да не хвърляме държавата в хаос", коментира министърът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 1 година

Долу Рашков! Уууу

60

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов се оказа национален предател, целия филм е, за да падне правителството, преди Бойко Рашков да е станал Шев на КПКОНПИ, че някой ще търка наровете тогава. Дано българина не е толкова глупави, пак да го излъжат същите мошеници, който го крадът вече 32 години.

59

Анонимен

преди 1 година

Как така не спомена Гешев , много ме учуди .

fallback