Снимка: БГНЕС
fallback

Правителство на малцинството все още от юридическа гледна точка пред нас няма. От политическа гледна точка има заявки за подаване на оставки, но те трябва да бъдат внесени в НС и да се обсъдят, коментира лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, след като вчера ИТН напусна управляващата коалиция.

От ДПС от първия ден на това правителство, на което дадохме оценка, че е най лошото досега, очакваме оставката на целия кабинет. Сега в момента очакваме оставките на тези министри, които заявиха, че ще я подадат, следващата стъпка е оставка на целия кабинет, добави Карадайъ.

Ние нови министри в този кабинет няма да подкрепим, зарече се той.

От ДПС няма да гласуват и за предложението настоящия министър на вътрешните работи Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ.

За Бойко Рашков имаме оценка още от изборите през юли и ноември за поведението му като министър и за превръщането на полицията в милиция, припомни Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

33

питащ

преди 1 година

Няма ли държавна институция в Р.България да обяви противоконституционноста на ДПС и да я заличи като партия. Но защо ли не се прави , заради онзи дрън...дърски ман...гал До...*** ли? А този карадая да се научи да говори правилно български език и тогава да се опитва да се изказва по въпроси по които въобще не е компетентен. Народа не се интересува от вас.

32

ДПС Мафия

преди 1 година

Пари им под краката на ДПС мафията!

31

Анонимен

преди 1 година

Мисля че дамаджаната ще пасне за този пост,той знае как се краде все пак има 19 имота,минал е по тоя път,и той като Спецов ги разбира тея работи нали беше ощетил държавата с 1.5 милиона

fallback