Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият премиер и настоящ лидер на първата опозиционна сила ГЕРБ Бойко Борисов отказа коментар на политическите събития тази вечер пред "Дневник" и не отговори на въпрос каква ще е позицията на партията му след като един от коалиционните партньори - "Има такъв народ", обяви, че напуска управляващата коалиция.

Борисов заяви, че не знае какво се е случило, защото нямал ток. Лидерът на ГЕРБ обясни, че в Банкя, където живее, има буря и няма електричество, има наводнения и посочи, че ето това било "промяната".

Той каза, че ще получи информация по-късно от съпартийците си. Борисов на няколко пъти увери, че не знае за действията на лидера на ИТН Слави Трифонов и ще коментира, когато бъде информиран.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

102

Бойко,Бойко

преди 1 година

Бойко стига си лъгал,няма буря в Банкя,яж си филиите с мас ,измамник

101

Бай Дрън

преди 1 година

Според мен сините мутри държат медиите в БГ, но това е друг въпрос. То реално и червените мутри в лицето на Нинова са сини отдавна. Трябва просто да разкараме синята мафия. Тя червената отдавна стана синя, а и минаха над 30 години. А тия 30-40 годишните дето ни управлява, са били в м... на бащите си, когато е царувала червената мафия. Сега са поросто сини долни мафиоти.

100

Анонимен

преди 1 година

Има приказка, която определя кога една държава е слаба ...Това важи с пълна сила за нашата.Мечтателите за соца ще си сбъднат една мечта, да получават руски пенсии, а другите ще видят демокрация в някой друг живот.Наши бивши политици отдавна живеят в западни държави и си развиват бизнеси.....Сами се самоизолираме от ЕС.Да се разделя държавата като Германия навремето на две и кой където иска да ходи....Да избираш Слави или Копейкин за управление на държавата, вече не е смешно, а трагично....

fallback