Николай Дренчев. Снимка: БГНЕС
fallback

1,256 млрд. долара – тази сума през 2019 г. е договорена да бъде дадена за самолети F-16 и е дадена през 2020 г. от правителството на ГЕРБ, когато Красимир Каракачанов бе министър на отбраната. До момента няма самолети, няма бойни възможности, които са жизненоважни за нашата армия. Тази астрономическа сума я няма в бюджета, а армията страда, каза Николай Дренчев от партия "Възраждане" на брифинг в парламента, предаде БГНЕС.

Извършена е злоупотреба от длъжности лица с държавен финансов ресурс и днес ще подам сигнал в прокуратурата, съобщи Дренчев, определяйки договора за покупката на самолетите като „котка в чувал”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Гошо

преди 1 година

Щената ще нарастне а дали ще получим нещо не вярвам

40

Анонимен

преди 1 година

Връзката между канадския kelesh и новите цени за парно и топла вода.

39

Анонимен

преди 1 година

"стока, която не стои на рафта и да чака някой да дойде да си я купи." -- проблемът не е в продавача и неговите празни рафтове, а в купувача. Който е един селски тарикат и не отива пред празните рафтове със собствени пари, а с парите на българските данъкоплатци. Същият селски номер ни върти и *** от канада -- с просташкото си и непрофесионално поведение с газпром, затова сега кевр ни казват, че има увеличение на парно и топла вода с 40%.

fallback