fallback

"Много е важно да видим предложенията за антикризисни мерки как са разписани. Дали има възможност за диференциране към най-уязвимите групи. Много държа на това, за да няма раздаване на пари на калпак". Това обяви Любомир Каримански от ИТН, съобщи Bulgaria ON AIR.

Представителите на различните групи в парламента коментираха актуализацията на бюджета.

"Голямата идея е до 25 юни да бъде приета актуализацията бюджета.
Oще по темата
Да може от 1 юли да има увеличение на пенсиите. Ако се закъснение, срокът няма да се спази", коментира Борислав Гуцанов от БСП.

"Ще обсъдим много внимателно както необходимостта от подпомагане на българските домакинства, така и макроикономическата картина в страната", каза Христо Иванов от "Демократична България".

"Надяваме се в края на месеца, при съгласие в коалицията, да нямаме проблеми при приемането на актуализацията", добави Андрей Гюров от "Продължаваме промяната".

За да бъде приета актуализацията на бюджета, той трябва да получи одобрение от ресорните парламентарни комисии и след това да бъде гласуван в НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

пенсионерка

преди 1 година

Нали виждате човека от първата снимка - той и шефката му, като ви кажат "Добър ден" ще гледате къде е слънцето...Това са години, години, години....една и съща развалена плоча, една и съща песен в различен аранжимент....Живяла съм достатъчно , за да им вярвам...Натискат си парцалите и по цял ден разправят колко им е стабилна коалицията....без срам и свян.

11

Анонимен

преди 1 година

Стачки не съм видял. Пенсионерите са доволни, живеят си живота.

10

коментар

преди 1 година

ПОНЕЖЕ ВСЕ НЕВЕЖИ СЕ ИЗКАЗВАТ ЩЕ ПОЯСНЯ !!! ПРИ ГЕРБ ВСИЧКО БЕШЕ ПРИЛИЧНО А СЕГА С РАДЕФ БСП ПП ВСИЧКО Е ДОСТА ПЕР.ВЕЗ.НО.!!!!!

fallback