Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Според Любомир Каримански от ИТН в коалицията е нужна по-добра комуникация, а ПП трябва да се вслушват в коалиционните партньори.

„Едноличните решения с цел да може само и само да се докаже правотата, въз основата на необходимия напредък на коалицията не трябва да бъдат базирани на егото и самовлюбеността на някои народни представители“, коментира той пред bTV.

По думите му компромисите вече са изчерпани.

„Оттук нататък стъпваме само върху коалиционното споразумение и го спазваме стриктно“, заяви още той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

ха-ха-хи

преди 1 година

РАЗВОД ми дай...развод ми дай...и повече не ме мъчи...Стоим с теб на кръгла маса в едно квартално кафене...ти член на ПП"ПП", а аз на ИТН....

13

Анонимен

преди 1 година

Ето това е криворазбраната побългарена демокрация - да ви управляват всякакви клоуни, чалгари, рапъри и мамуни от зоопарка, зад решетки. Никъде по света няма такава феодална власт и фатмашкаВоенна Диктатура, преструваща се на демокрация.

12

Воеводата

преди 1 година

ИТН ще стоят в коалицията, щото при едни избори са аут, или ако се докопат пак ще имат едни мижави 5-6%. БСП са същите властолюбци. ДБ не трябваше да се съгласяват да управляват с тези две партии.Имам усещането, че проектчето на Слави беше използвано само и само да няма реална промяна в съдебната система, БНБ, икономиката и управлението на еврофондовете и да отнеме гласове на партиите, които се залагат за истински реформи. И като погледнем алтернативата, тя хич не е по-добра - ГЕРБ-ДПС?

fallback