Снимка: БГНЕС
fallback

"След три седмици съм обратно в София", написа в Туитър еврокомисарят по разширяването Оливер Вархеи, съобщи БНТ.

Европейските представители говори след срещите си вчера с премиера Кирил Петков, президента Румен Радев и външния министър Теодора Генчовска.

Oще по темата
Вархеи посочва, че връщането му в София е за да бъде намерена основа и подкрепа от страна на България за започване на преговори с Република Северна Македония и Албания през юни.

Според него, стабилността на Западните Балкани не може да бъде подценявана, затова започването на преговори със Скопие и Тирана би било огромен принос в тази посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Gogo

преди 1 година

Или ЕС да подкрепи националната ни позиция по казуса рсм или ако не, ние излизаме от този съюз! Националният ни интерес не може да е обект на компромис! Да покаже ЕС колко държи на нас, крайно време е! До сега видяхме само как 12 години потупва приятелски един доказан бандит в лицето на тиквата, който ни граби и рекетира с позволението на ЕС! У нас остана впечатлението, че тиквата е отделяла от чекмеджетата и за Барозу и за Юнкер! Това ли са европейските ценности?

29

Куберъ

преди 1 година

Жалка картинка са омовците в Пиринско, живеят на земята на племето меди, които не са били македони, и плюят по българите и България като дори се представят за българи, а всъщност се смятат за македонци. Хулят ни, защото не признаваме измислената история на македонците в РСМ, които пък живеят на земята на племето пеони, които също не са били македони. Сведението за римския разгром на македоните и преселението на траки от Тракия в обезлюдените им земи, ги прави да изглеждат още по-смешни и неуки.

28

777

преди 1 година

Няма да я получиш .....

fallback