fallback

Общ преглед

Флашмоб пред централата на БСП с искане да бъде изпратена военна помощ за Украйна се състоя този следобед.

Недоволните поставиха окървавени детски играчки и издигнаха плакати "Неутралитетът убива деца", "И путинофилията убива", "Незабавна военна помощ за Украйна" и други.

Oще по темата
В момента Управляващата коалиция обсъжда в Министерския съвет темата за изпращане на помощ за Украйна. Свикването на коалиционен съвет бе по искане на председателя на парламентарната група на "Демократична България" (ДБ) Христо Иванов.

От БСП обаче обявиха, че няма да подкрепят изпращането на военна помощ. По-рано днес стана ясно, че социалистите няма да изпратят свой човек и в делегацията на премиера Кирил Петков, която ще посети Киев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

114

Анонимен

преди 2 години

А оръжията които бихме пратили не убиват никого. Не на войната

113

Найко

преди 2 години

Чета и недоумявам как Украинците трябва да оставят да ги избиват защото някой наши платени Путинофоли или по точно Хитлерокомунисти искат да е така.Да не помагаме за да може Русия с по малко средства да избие повече деца,Логика на престъпника Чета днес Луджев и си мисля как оставихме да бъде ограбена страната от Ченгета внедрени вСДС .Е щастлив ли сте Г-/н Луджев.сле като заклеймихме Зеленски и САЩ.Аз лично ви съжалявам.К.Петков показа качества на почтен човек и го поздравявам за 1заплата дар.

112

Капачки за бъдеще!

преди 2 години

Събираме капачки за да купуваме линейки, пращаме СМСи за да осигурим лечение на тежкоболни деца, родителите ни мизерстват, Киро тегли милярди заеми, а сме тръгнали да пращаме оръжие на разни нацисти, които избиват собствения си народ! Чудовищно лицемерие! Ако укрите искат оръжие - да си го купят!

fallback