Снимка: БГНЕС
fallback

"Скъпи българи, Христос воскресе!

Днес, на най-светлия християнски празник, вярата е по-силна от всякога. А в сърцата тупти надеждата за по-добро бъдеще", така премиерът Кирил Петков честити Великден с пост във Facebook страницата на Министерския съвет.

"Наричат днешния ден – празника на празниците. Защото отбелязваме радостната вест за Христовото Възкресение, но и защото то ни приканва да бъдем още по-съпричастни, още по-добри, да си прощаваме и да си помагаме в името на общото ни благополучие.

Аз вярвам, че заедно, обединени, решителни и отговорни ще вземем разумните решения, за да живеем в мир и просперитет.

Скъпи българи,

По случай празника желая на всеки един от Вас здраве, светлина в домовете и сили, за да вървим успешно по верния път на промяната за по-добър живот в нашата Родина!

Христос воскресе!", пише още в публикацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Да допълня...

преди 2 години

До до ген.Радев 56 Отървахме се от Баце и държавата пропадна.

52

Анонимен

преди 2 години

Надежда всяка оставете. Христос воскресе.

51

до ген.Радев

преди 2 години

Г-н генерал, откъде ги намери тези двама продажници и слуги на Мустафата? Те майка си ще продадат, какво остава да въвлекат България във война с Русия! Този, вятърничавият премиер, зад гърба на народа иска да настрои България срещу Русия и после да бяга. Кокорчо е по-мълчалив, но заедно с ДБ и БСП водят страната към тежка икономическа криза. Дебелооки американски маши,ей! Отървахме се от Боце и попаднахме на К&А.

fallback