Снимка: БГНЕС/EPA
fallback

"Представата да си мислиш, че можеш да привлечеш вниманието с каквото и да е, е един от проблемите. Министърът иска извънредно внимание за това, че си върши работата. Начинът на извеждане на послания трябва да се промени. Не е проблемът във възрастта, а в несъответствията в представата на Атанасов за поста му и изискванията за заемането му". Това заяви PR експертът Александър Христов пред Нова.

Експертът обясни, че министърът на културата се държи като неразбран артист и уточни, че такива изяви ще поставят имиджови проблеми пред властта. Атанас Атанасов привлече вниманието към себе си с видеоклип, публикуван в социалните платформи.

Соня Момчилова от своя страна смята, че неподготвеността, инсталирана в политиката, се изражда и се превръща в трудно поносима инфантилност.

Oще по темата
"Трудно е, след като имаме примерите с НДСВ, да сме свидетели на непростима неадекватност и аматьорщина. Атанасов трябва да си дава сметка за последствията", смята тя. И допълва, че коментарът на министъра след реакциите към видеото е "несръчно подготвен".

"Много е важно къде отиват средствата за култура, а не съм убедена в критериите на министъра", отбеляза Момчилова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

баста

преди 2 години

Министър на Халтурата е Атанасов точно каквато е и коалицията халтураджийска-чалгари,цоциалисти и групата на подмяната.Подмениха вота на народа и сега си играят със съдбата му.Бойко Борисов много бързо подменяше министри които не се нравеха на хората,а просто Киро вятър го вее на белия кон,акъл море,глава шамандура,само Херо Мустафа да е доволна.

64

Анонимен

преди 2 години

С тез неадекватници копаем дъното

63

нн

преди 2 години

ПП не са Партия, а някакви индивиди в обществото ни, намърдали се в управлението на Държавата. Без опит, елементарни и неподготвени и вижте какви глупости ни сервират. Това трябва да се поправи, народът да се осъзнае на кого да даде власта. Същите са и ИТН. Делят си министерствата като бащиния, на тебе това, на тебе онова и т.н. От 400 партии в България няма една да заслужи управлението. Трябва да се направи служебно провителство за 4 год. и ако трябва и за още 4 докато се оправят нещата в Б-я.

fallback