Снимка: БГНЕС
fallback

Андрей Гюров представи копие на своята дисертация от Виенския университет.

Публикацията е отговор на твърдения от ГЕРБ. От там обявиха, че дипломната работа е била регистрирана през 2005, докато в нея има цитати от следващи години.

"С оглед новите ми обществени ангажименти, прекарването на време в социалните мрежи стана още по-трудно. Но понякога това е необходимо. Тъй като миналата седмица се повдигнаха въпроси относно моята дисертация, още в петък направих заявка към Виенския университет да ми изпратят оригинално електронно копие на работата, която е налична в библиотеката на университета, написа Гюров във Facebook.

Oще по темата

 "Днес получих официалната версия и я прилагам по-долу за всеки, който би желал да я погледне и провери дали вътре има данни от 2008 година", допълва народният представител.

Гюров е кандидат за ръководител на БНБ. Подкрепя го част от управляващото мнозинство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Нов

преди 2 години

Киро и Андрю са измамници! Да се ходят за да спасим фалирата БНБ и държавата.

21

Анонимен

преди 2 години

Абе не ви ли се струва странно, че този велик труд 17 години не е заверен. Явно е "забележителен", все пак 17 години го анализират :D.

20

Анонимен

преди 2 години

Ако диплома е издадена от учебно заведение находящо се в БГ и регистрирано в БГ,като такова,на различен от българския език,трябва само да бъде преведена и ноторно заверена след превода и да се представя заедно с оригинала.Иначе се счита а за фалшфикат

fallback