Снимка: БГНЕС
fallback

Народният представител от "Има такъв народ" Станислав Балабанов обяви, че неговата група отхвърля договорки с ГЕРБ и ДПС.

"Заедно трябва да изберем най-подготвения кандидат за шеф на БНБ, а за нас това е Любомир Каримански. "Продължаваме Промяната" избраха Андрей Гюров. Интересно е какво видяха в него в последния момент. Ще има обществено обсъждане, хубавото е двамата кандидати да се представят и да влязат в дебат. "Няма нищо партиите да имат свободна позиция, не виждам проблем. Да гласуваме по убеждение". Това заяви депутатът от "Има такъв народ" Станислав Балабанов за "Твоят ден".
Oще по темата
 
Според него Каримански е изнесъл на гърба си два бюджета. По казуса с арестите на Борисов, Арнаудова и Горанов той смята, че прокуратурата подкрепя статуквото. "Подкрепяме МВР, действа без страх и с размах. С промяна в състава на ВСС ще сменим Гешев", посочи Балабанов. 
 
Той определи първите 100 дни на властта като напрегнати, но с оптимизъм подчерта, че коалицията е обединена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Аз промяната

преди 2 години

Ужас България е управляват такива като този Само се питам кои хора са гласували за тези елементи Ех Българио

7

Dinosaurus

преди 2 години

Снощи по TV показаха много дълбокомудро изказване на някий от разбирачите, кандидати за шеф на БМБ от ИТН, който заяви, че трвбвало да се съблюдава ЦЕЛОМЪДРИЕ във финансовата политика!

6

Катя

преди 2 години

Това нещо заслужава ли си да го коментираш изобщо?!Какво прави в Парламента и то не знае.Предсавяте ли си какви са тия които гласуват за такива като този - партията на учиндолската мутра

fallback