Снимка: БГНЕС
fallback

Каним всички наши симпатизанти утре в 9:00 часа пред Министерския съвет на мирен протест, заяви Костадин Ангелов в изявление пред сградата на ГД "Национална полиция", където тази вечер беше доведен лидерът на партията Бойко Борисов.

"Призоваваме всички членове и симпатизанти на ГЕРБ, както и всички български граждани, които ценят демокрацията и са се борили за демокрацията, да заповядат утре в 9.00 часа пред Министерски съвет. Ще защитим законността в страната и започнем свалянето на тази тоталитарна власт. Говорим за мирен протест, а не за бунт", допълни той.

Борисов е задържан по Закона за МВР за 24 часа, каза по-рано адвокатът му Менко Менков. Акцията по задържането му е част от мащабно разследване съвместно с Европейската прокуратура. Беше извършен обиск и изземване от дома му в Банкя.

Костадин Ангелов заяви, че ГДНП е "един от съвременните концлагери, където затварят политически неудобните".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

96

Анонимен

преди 2 години

ако се борите за демррацията спрете се нека да се води следствието ако не е виновен ще го пуснат ако е виновен на топло за 15 г народа ни тръгна по чужбина за парче хляба те си живуркаха с народни пари или вие страх че ще се признае и многото политици ще са на топло дай боже справедливост да са на топло за 15 г

95

до 139

преди 2 години

Не е лощо и това да стане и вътре да са всички,които опропастиха и обезлюдиха хубавата ни страна.Да работят за насъщния като една трета от българите.

94

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно такава наглост!!!!! Ограбиха и съсипаха държавата!!!! Трябва да си платят!!!

fallback