Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, бившият директор на пресцентъра на Министерския съвет Севдалина Арнаудова и бившият финансов министър Владислав Горанов, са били преместени от ГДНП в Седмо районно управление, съобщава БНР.

Oще по темата

Управлението се намира в близост до сградата на ДНСП, където се води разследването, по което тримата бяха задържани снощи.

Днес трябва да стане ясно дали ще бъде удължено задържането им от прокурор или ще бъдат освободени. Засега не се знае да има повдигнати обвинения срещу тях.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Анонимен

преди 2 години

Имаше една лелка пред полицията, която каза, че е там заради олиото.....И допълни, че Кирил Петков е виновен. Ами да отиде в Гърция, Германия или където се сети по света, където си нямат Кирил и да видим как е....Коронавируса нанесе непоправими психически отклонения на голяма част от населението. Отишла да защитава олиото и Бойко.Бойко има милиарди, а тя милата в панелка. Боже, боже.....

49

Анонимен

преди 2 години

От домът на Севда била иззета всякаква валута-Долари ,Евраи...рубли(?).Мъжът и се оплака.Кво,ли са правили с тез рубли???

48

Анонимен

преди 2 години

Ами Менда,що артиса?

fallback