Снимка: БГНЕС
fallback

Това шикалкавене на правителството не ми харесва. Държат се все едно не сме в НАТО и ЕС. Вчера, докато европейските премиери са в Киев и се срещат и подкрепят президента Зеленски, нашият премиер се разхожда сред палатки. Това каза лидерът на ГЕРБ по време на срещата с украинския посланик у нас Виталий Москаленко в централата на партията.

"Колегите ми от ПГ на ГЕРБ ще подкрпят всичко, което поиска посланика - от въздушното простраство до помощи. Ако правителството има куража да се държи евроатлантически, ние като ПГ ще ги подкрепим с нашите 60 депутати. Днес става въпрос за ценности, а не за история и признателност към тези, които са ни освободили. Днес умират жени и деца, милиони бежанци. Нямаме право да не бъдем част от световната демократична общественост и трябва да приложим всички мерки, за да бъде спряна войната", каза още Борисов.

"Сега /от кабинета, бел.ред./ искат да си измият ръцете с войната, но увеличението на тока започна още през месец юни. С държавната спекула. Произвеждаш ток на 50 лв., и го продаваш на 600 лв. Е, точно това е спекула", коментира още Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

140

Анонимен

преди 2 години

Аз не знам дали въобще имате акъл в главата или алкохола тотално ви е погубил.По време на пандемията по телевизията само хвалеха алкохола,защото уж убивал вируса,а всъщност намалява имунитета и после хората лесно могат да се манипулират.Накратко:убива мозъчните клетки.Ако пратим самолети,оръжие или поемем охраната на въздушното пространство ни чака ВОЙНА.После аз ше трябва да ходя по горичките да ги стрелям тея къде ни дойдат,а вие ще бягате по Канада и т.н. или ще си правите маникюра в метрото!

139

Анонимен

преди 2 години

Вие привържениците на ГЕРБ си вземете частните въртолети и самолети и ходете къде искате!Ако щете и зад Украйна охранявайте!

138

Анонимен

преди 2 години

И ще правите паради над Украйна с нашите 5 самолета да им пазите въздушното пространство?:DЗнаеш ли какво означава това?Русия да ни обяви война и на нас.

fallback