Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Със заповед на премиера Кирил Петков за заместник-министър на иновациите и растежа е назначена Десислава Бонева.

Бонева e признат международен финансист с над 15-годишна кариера във водещи европейски банкови институции. Тя е лицензиран финансов анализатор (CFA). Завършила е магистърска степен към УНСС, след което специализира „Бизнес управление“ във Франкофонския институт за администрация. През годините е допринесла за развитието както на стартиращи и на малки и средни предприятия, така и на едни от най-големите мултинационални компании в Централна и Източна Европа.

Със заповеди на премиера Петков от длъжността заместник-министър на отбраната е освободена Ралица Симеонова, а Мартин Дановски е освободен като председател на Държавната агенция за научни изследвания и иновации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Борко

преди 2 години

До БорисоваШефке, а какво ви учат в тоя Харвард че така гръмовно се излагате при всеки случай?! Май само са прибрали такситеза обучение(не възпитание, ни образование) от някой "благодетел"? Дали не може да си ги приберете обратно? Заслужено би било.

25

Пп

преди 2 години

Ще освободим вашите хора за да сложиме нашитеПромяната продьлжава

24

Борисова

преди 2 години

Колко плащат на анонимните драскачи да плюят по правителството.юМоже само да мечтаете да учите в Харвард.Продължавайте да злобеете,нали така се храните.

fallback