fallback

Общ преглед
ВМРО излезе на автошествие-протест срещу поскъпването на електроенергията и цените на храните и услугите. На място бе и ръководството на партията в лицето на Каракачанов, Ангел Джамбазки и Искрен Веселинов.

Членове и симпатизанти на партията преминаха по площад "Батенберг", през "Александър Невски" и скостираха пред Министерския съвет.

Под прозорците на властта бяха горени битови сметки, а с плакати симпатизанти подкрепиха главния прокурор Иван Гешев и "пратиха" Кирил Петков в Руанда.

Искрен Веселинов, един от съпредседателите на ВМРО, заяви че целта на днешната демонстрация е да обърнат внимание на властта за истинските проблеми на гражданите.

"Искаме правителството да започне мерките, които ние предлагаме за овладяването на ръста на цените и пълзящата с енергоносителите инфлация", посочи той пред БТА.

Веселинов обяви, че ВМРО ще настоява за законодателни мерки за замразяване ръста на цените и намаляване на надценките на търговските вериги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

Възраждане

преди 2 години

Тия дето продаваха български паспорти на бандити и агенти ли ве ,те да ходят в Руанда да ги *** там

175

1

преди 2 години

Може да го пратим в Руанда,но в делегацията трябва да бъде включен и рекламния агент на "БИЛЛА"агент-иван така наречения почетен председател,на МВРО.

174

аз

преди 2 години

ВМРО се компрометира многократно по времето на съдружието си с ГРОБ. НЕ разбирам кой изобщо им вярва вече.

fallback