Снимка: БГНЕС
fallback

"Честит празник на виното Трифон Зарезан и на любовта Свети Валентин. Нека е плодотворна годината и плодовита българската земя. На всяка българска трапеза да има хубаво българско вино. Да се увеличи и износът. Нашите вина са ценени и търсени в света. Поздравявам винопроизводителите, те могат да разчитат на подкрепата на държавата. На всички българи пожелавам здраве и да пазим традициите."

Това заяви лидерът на БСП, вицепремиер и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова в Лесново.

Там тя заряза ритуално лозите за празника на виното Трифон Зарезан.

На срещата присъстваха областният управител на София-област Иван Иванов, депутатът на левицата от областта Иван Ченчев, заместник-председателят на БСП Атанас Зафиров, общинският съветник от Елин Пелин Валери Брънзалов, както и председателят на БСП-Елин Пелин Антоанета Драганова.

Нинова изрази подкрепата си за кандидат-кмета на Лесново, подкрепен от БСП Цветко Цветков, който също присъства на срещата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

П.К.

преди 2 години

Очакваме в най-скоро време да зарежат, по-скоро да отрежат от корен, г-жа Импексова. И да ни покажат на всички заповедта и за уволнение за корупция, издадена лично от лидера на нейната партия. Мислим вече спокойно, че това са големите "промени" на промените. Но, мислим и за много други неща относно бъдещето на промените...

26

Дядо Стефчо

преди 2 години

Тя от новите лица ли е? Ей скачах по площадите с младите за нови лица. Пък то стана нов бардак със стари ...Да благодарим на следващите избори на новото правителство за което.

25

Курнела

преди 2 години

заедно с коалиционните си партньори е зарязала ритуално само здравия разум.

fallback