fallback

Общ преглед
ДАНС също разследва сделките на "Булгаргаз" за продажба на природен газ през борсата на "Газовия хъб Балкан".
Това стана ясно от заседанието на парламентарната комисия по енергетика. Вчера проверка на сделките на газовото дружество от петък, когато бяха пласирани 37 000 мегаватчаса електроенергия в Румъния, започна и Комисията за енергийно и водно регулиране, съобщи bTV.
Oще по темата


В заседанието на комисията не участва министърът на енергетиката Александър Николов, защото е в командировка в чужбина(на визита в Сърбия заедно с премиера Кирил Петков - бел. ред). На изслушването присъстват още директорите на "Булгаргаз" Людмил Йоцов и на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов, председателят на КЕВР Иван Иванов и др.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Анонимен

преди 2 години

Борците срещу корупцията още не са започнали работа, а вече започнаха далаверите. Бързат, бързат, изгладнели. Новите мошенници са онези,които лежаха по асфалта онуй лято. Хардварците им се хванаха на въдицата и ще отнесат негативите.

20

МНЕНИЕ

преди 2 години

ГЕРБ Крадеше , ама тези стават като *Наглите* - направо Грабят като Башибузук .Защо не обвиха цената на газта , щях да я купя веднага - един заем от кредисимо и съм Милиардер .

19

Те сега е момента

преди 2 години

Гешев да се прояви и да осъди тези двудневните за корупция и да запуши устата на тези които твърдят че няма осъдени по високите етажи на властта!

fallback