Снимка: БГНЕС
fallback

След разговора на премиера Кирил Петков от началото на февруари, в който лидерът на "Възраждане" - Костадин Костадинов твърди, че е бил уверен от него, че до края на април зеленият сертификат ще отпадне, към днешна дата министър-председателят казва, че срок не си е поставял.

„Ако обещанието за отпадането на здравния документ не бъде спазено, ние ще протестираме. Но мисля все пак, че здравият разум ще надделее” заяви Костадинов пред Нова телевизия като допълни, че според него няма никакво съотношение между процента на ваксинация лица и този на заразяемост.

От „Възраждане” искат оставката на здравния министър проф. Асена Сербезова заради случая с починалата пред Спешно отделение във Враца. По думите на лидера на партията причина за забавеното приемане на пациенти във всички спешни центрове в страната се дължи на противоепидемичните правила.  

Костадин Костадинов е категоричен, че ще обжалва глобите, наложени на част от депутатите от „Възраждане” за неносене на предпазни маски в парламента.
„Законът ни дава това право и от него са се възползвали над 50 000 души у нас”, заяви лидерът на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

199

Умноко Пеле

преди 2 години

Вие сте *** и лъжците, лицемерите и интригантите Цялата врява е да използвате недоволството на хората за да останете в Парламента! Борбата не е за справедливост, борбата е за пари и власт! Като сте за махане на мерките защо сте хора които протестират срущу тях, защото не можете да си покажете гнусната партия там ли!!! Гнусни лицемери!

198

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТози е пълен циркаджияи по далаверите и измамите.с фалшиваАвтобиография става директор в музея в Добрич и точи европари но за собствена облага.Прехвърля имоти и се раЗве жда за да крие имоти да не плаща данъци

197

Ревлю

преди 2 години

Този втръсна всички с този зелен сертификат,друго не знае. Повтарят едно и също.Изглежда толкова му е умственя капацитет.

fallback