Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на енергетиката Александър Николов заяви, на брифинг тази сутрин, че „Булгаргаз“ е длъжен да спазва договорите, подписани предварително.

Oще по темата

„Много интересно е, че в рамките на по-малко от 12 часа с абсолютно успоредна реторика се изказаха както хора от т.нар. градивна опозиция, бивш енергиен министър, бивш премиер, така и двама бивши вицепремиери от не толкова далечното минало. Което лично за мен като групов говор и доста странни спекулации показва, че срещу енергийната политика на текущото правителство се води така интересен подход, граничещ с война“, каза Николов по повод разпространената вчера информация за продажбата на 60 000 мегаватчаса природен газ на определени фирми, предаде БНР.

След проверка от „Булгаргаз“ заявиха, че са продадени само 37 хиляди мегават часа с цел подобряване финансовото състояние на компанията.

От партия ГЕРБ заявиха, че ще поискат да бъде свикана извънредна парламентарна комисия за случая.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

299

Анонимен

преди 2 години

Сашко нали уволнихте предишните за това,че са продавали излишната газ,ами новите незнам на Радеф ли са на КИРЧО ЛИ СА НЕЗНАМ НО 24Ч.НЕ МИНАХА И НЯКОИ НАПРАВИХА МИЛИАРДИ ОТ ТАЗИ СДЕЛКА.НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ

298

ОСТАВКА

преди 2 години

НА РАДЕВ И КИРЕ.....ВЕЧЕ СЪБИРАМЕ ВИНКЕЛИТЕ....

297

Анонимен

преди 2 години

Тоз е прав щото те политика все още изобщо нямат, а само опипват почвата дали ще ги гепнат за далавери. Ама нещата наистина са прозрачни и много знаещи гледат и трудно ще стане далавера. А и още не разбират бизнеса, нови са, но мераклии. Изгониха печеният кадър и сега мрънкат и се бършат в ръкава. Бе не е ок така да гониш хората чул недочул и разбрал недоразбрал.

fallback