Снимка: БГНЕС
fallback

"От днес светът отново е Олимпиада и пожелавам успешно представяне на българските атлети на Зимните олимпийски игри в Пекин. Самото им участие в този световен форум е върхово постижение и повод за лично удовлетворение, заявява президентът Румен Радев в пост на в своя профил в социалната мрежа Facebook.

"Това е и огромна възможност националният ни флаг да се развее на Олимпиадата и да ни обедини в надеждата за достойна изява на нашите спортисти“, добави държавният глава.

Oще по темата
Той изрази убеденост, че с борбеност, целеустременост и всеотдайност българските спортисти ще оправдаят големите очаквания, защото зад тях стоят, както подкрепата на целия български народ, така и богатите олимпийски традиции на страната ни.

"Нека спортът се превърне във вдъхновение и мотивация все повече български деца да преоткриват неговата сила за изграждане на характер и умения", пожелава президентът.

"Надявам се, че редом до славните ни олимпийски успехи ще запишем нови призови места на Зимните олимпийски игри в Пекин. Пожелавам в предстоящите състезания нашите олимпийци винаги да се борят докрай и със спортсменство, непреклонен дух и вяра, да отстояват името на България", завършва Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Радев

преди 2 години

Бойко не е ли предател, разликата е ,че поне Радев има акъл в главата

17

Бойко

преди 2 години

България е една сбирщина от хора, кой от кой по нагъл. Никога няма да се оправи държавата, докато тази сбирщина не започне да мисли като народ

16

Анонимен

преди 2 години

Радев,защо не се намесихте като натовски генерал и да спрете из...да Стефка К. от МОК да иде в Пекин.Ние член на свободния свят ли сме или от Евразийската деспотия?

fallback