Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият премиер Бойко Борисов успя да осъди лидера на "Изправи се БГ" Мая Манолова за сумата от 15 000 лева.

Борисов е успял да докаже, че на 01.11.2019 (тогава все още действащ премиер) в предаването "Лице в лице", както и в публикация във фейсбук, Манолова "изнесла обидни думи и изрази по отношение на Борисов, а именно: Тази сутрин във вашата телевизия беше един арогантен човек, който избълва редица клевети, обиди и грозни внушения. Срам ме е заради него, срам ме е, че това е човекът, който ни представлява пред света".

Борисов твърди, че тези думи били унизителни и обидни за него, възприел ги "изключително тежко, накърнена била личната му чест и достойнство".

В същото предаване Манолова обвинила Борисов и в престъпление, което съдът отсъдил като клевета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

176

1

преди 2 години

И днес слънцето изгря над България,а банкянското слънце си мислеше,че без него няма да изгрее.

175

аз-ът

преди 2 години

Либераслъка, автобус на който се качи неканена и Майчиту, се беше научил , че може да плюе и ака навсякъде и срещу всички. Бате Бойко показва зъбки. С техните камъни по техните глави. Не че лицето на снимката е стока, ама за разлика от сега управляващите поне имаше екип , който що годе имаше представа от публично управление. Тия са като вечните соц поети 40-50 годишни са все младежи. И все им даваме толеранс и ги чакаме са пораснат.

174

Анонимен

преди 2 години

Мая се самоизчегърта и сега като десерт ще си плаща, защото много й знае гнусния плювалник. А забрави, че благодарение на Борисов стана омбудсман, и благодарение на него пак, беше пратена на лечение в Германия. Неблагодарна отвратителна и нагла арогантна метла.

fallback