Снимка: БГНЕС
fallback

"Това са пресилени изказвания. Аз не изпитвам никакви негативни чувства към този човек, така че вероятно е изненадан. Ето, той дори обвини и премиера, че едва ли не, премиерът оказвал институционален натиск някому".

Това коментира вътрешният министър Бойко Рашков по повод изказване на Сотир Цацаров, че достъпът му до класифицирана информация е отнет като лично отмъщение от Бойко Рашков.

Oще по темата
Рашков посочи пред медиите още, че случаят с автомобила, с който Владислав Горанов в края на миналата година се опита да напусне страната през ГКПП Калотина, далеч не е толкова прост.

"Тази кола е издирвана от Интерпол по искане на Русия. И тази кола мога да кажа, че съвсем не е така нова, както твърдеше и той, както твърдеше и собственикът на фирмата", каза Рашков.

По думите му разследването, което се провежда в ГДНП вече е няколко тома и там са установени много странни факти. „Например, засега, дано да не са се излъгали колегите, но данните са, че колата е примерно произведена август 2018г., а регистрацията й е на 1 януари 2018 г.”, каза Рашков, цитиран от БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

70

Тоско

преди 2 години

Наздраве, бай Бойко...зимните месеци задължително 200 гр преди работа за отскок?

69

Тлъст дирник

преди 2 години

някой да го преведе, че не знаем какво значи

68

Кико

преди 2 години

Все едно, че др Путина чувам!

fallback