Снимка: БГНЕС
fallback

Министър-председателят Кирил Петков заминава на официално посещение в Скопие,  Република Северна Македония на 18 януари 2022 г., съобщават от правителствената служба.

В състава на българската делегация са министърът на външните работи Теодора Генчовска,  министърът на транспорта и съобщенията Николай Събев и заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин.

Реализирането на визитата става възможно след падането на карантината на министър-председателя при получен отрицателен PCR тест.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

67

Алооууу,

преди 2 години

...ако всичките преди Борисов,бяхте построили и половината от това ,което е построено през неговото управление,нямаше да управлява повече от десет години! Сегашните не са построили и километър магистрала, във всички сфери България е по-зле от управлението на ГЕРБ, и само купените медии и платената помия из форумите поддържат "имиджа" на Радевите некадърници!

66

До 88 Анонимен

преди 2 години

Многото врагове и все свързани с Путин са ти объркали съвсем мисълта.Дай да изясним нещата.Значи Бойко създаде с Путин омразата против Македония унищожава България вади я от ЕС заедно с Орбан който е приел бившия премиер на Македония в Унгария който е про-Путин (означава за Путин).Продължавай да пишеш постове скоро ще стигнеш до 40% но подреди мисълта си-разкажи ни повече как да си татарин описано в учебниците в Македония е супер това с фашизма че е икономическо управление избива рибата.Дерзай!!

65

Анонимен

преди 2 години

Да РСМ е корпорация.А държавите се управляват от корпорации.България в последните 10 години беше управлявана от корпорацията Путин-Ердуган.

fallback