Снимка: БГНЕС
fallback

"Изключването от партията е последното убежище на страха. Затова и винаги съм бил против тази мярка по повод на други хора. Е, днес дойде и моят ред да бъда изключен - анонимно, на подпис, с измислени мотиви, без да бъда изслушан".

Това заяви социалистът Кирил Добрев в личната си страницата във Facebook.

"Няма изненада, това ръководство толкова си може… Четвърто поколение съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади членството от сърцето. Оставам лоялен на моята единствена партия – БСП", пише Добрев, който е син на бившия вътрешен министър и политик от БСП Николай Добрев.

"Останалото няма значение. Всъщност по-важната новина днес е, че дъщеря ми навършва 16 години. Ема, пожелавам ти да си здрава, борбена и винаги да казваш това, което мислиш", написа още Добрев на страницата си.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Анонимен

преди 2 години

Най после.

88

Защо едностранно?

преди 2 години

Няма лошо да му дадете думата на Кирил Добрев, но защо не написахте мотивите, с които е изключен? Как да преценим къде е истината?

87

НЕЗАКННО Е:

преди 2 години

..ДА ПЕЧЕЛИШ ПОВЕЧЕ ОТ ДАЛАВЕРИ ОТ "др. ПЪРВИ " В БКП/БСП......ХА,ХА,ХААААААА.........ТОВА ГО ПИШЕ И В "ЛЕНИНСКИТЕ НОРМИ НА ПАРТИЕН ЖИВОТ"!!!!

fallback