Снимка: БГНЕС
fallback

Финалните текстове по коалиционното споразумение за съставяне на правителство са готови. Лидерите на четирите формации ПП, БСП, ИТН и ДБ съобщиха, че е изчистено всичко по законодателната програма.

Очаква се днес до края на деня да бъде одобрено коалиционното споразумение.

Споразумението се очаква да бъде оповестено, след като Националният съвет на БСП го одобри. Пленумът е насрочен за 13 часа. Преди това коалиционното споразумение ще бъде обсъдено от Изпълнителното бюро.

Колективният ръководен орган на социалистите няколко пъти не можа да проведе заседанието си. След серия от заседания и срещи с лидерите на "Продължаваме промяната" в парламента и на "Позитано 20", до момента е постигнато съгласие по всички спорни точки в сферата на социалната политика и състава на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Зоро

преди 2 години

Айде честито ви правителство на ДС с водещи артисти киро Лъжеца и асен Крадеца, под майчинския поглед на другарката Нинова и направлявано от Масква!!!

17

До 2

преди 2 години

Орел и рак, и щука по някаква си слука държавната софра отново ги събра! Предстои яко плюс.кане!

16

До 4

преди 2 години

Е така е, но и ББ СЪЩО Е ОТ БКП. ТАКА ИЗЛИЗА, ЧЕ БКП НИКОГА НЕ Е БИЛА СВАЛЯНА ОТ ВЛАСТ. ПРОСТО УПРАВЛЯВА С РАЗЛИЧНИ СВОИ ДЕЦА. Което е и обективната истина!

fallback