Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Министърът на културата Велислав Мминев обяви, че НДК е загубил 6 милиона лева от неплатени наеми .

"Ще подготвим решение с областния управител и в петък ще помолим ГЕРБ да се преместят, защото това носи огромни загуби на НДК", обясни Минеков, който отиде в НС за изслушване заради казуса с в. „Труд“.

ГЕРБ заема два етажа от сградата на НДК.

Oще по темата
"За тези години НДК, сравнявайки наемите в района, губи около 6 млн. лв без лихви", обясни той.

"Искам този дворец да си върне загубите. Откраднат е паркингът, продаден е английският двор. Как да работи това предприятие, по какъв начин да печели?", коментира министърът.

Той категорично отрече това да е израз на реваншизъм. Всичко това означавало, че държавата се завръща, че има закони и конституция, подчерта той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

77

Анонимен

преди 2 години

Браво на Минека. Имаме си спецялни служби,Прокоратура и Съд. Да се определя Минека за лъжец е твърде рано.Още повече че съдийско-пркорорските екипи савсе още издигнати и избрани както повелява закона наБанкяджийте.Демек и дане е лъжец трудно Минека щ го докаже пред сегашните екипи. акотой е честен нама начин Европейските служби дане го изслушат и ако е невинен данатикат в занданите сегашните кречатала,Гезетник ТРУП и най вече онова зелено нацистче дето застла с вестника земята и хората се отриха

76

Анонимен

преди 2 години

Минеков буквално ги разби. Милиционерите, който вчера искаха изслушване, днес искаха изслушването да спре и Минеков да бъде изгонен. Пълно попиляване. И много милиционерски вопли от ГЕРБ-ДПС-ДС. Минеков... сам... срещу всички милиционери... и ги навря в миша дупка. Еваларката.

75

Анонимен

преди 2 години

Не разбрахме как НС се занимава с вестници ,като не си плащал белезниците е в ареста

fallback