Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

От вторник започват преговорите за съставяне на редовен кабинет с мандата на „Продължаваме промяната“. Те ще се проведат в експертен формат.

Oще по темата

Всяка формация ще бъде представена с по трима експерти в общо 18 групи за обсъждане на секторни политики и изработване на управленска програма. Във всяко от обсъжданията ще участва по един от лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

Засега не са обсъждани имена на министри. След като се постигне консенсус по програмата, ще бъде подписано коалиционно споразумение.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Фастер

преди 2 години

Най-големите мазници дойдоха на власт!Цените хвърчат без контрол ,неоправдано и спекулативно!Народа материал си ги избра и няма право на мрънкане и плюване срещу това което е избрал!Аз съм чист пред сеце си ,знам че.бях против тоя мазен избор!

18

ЕЛИ

преди 2 години

Коя партия и коя медия не е на БКП

17

До Мандиги

преди 2 години

До Мандиго - кои са новите партии, че нещо не се сещам???? Да, с нови имена, но старите муцуни в тях. Другите пък са нови имена на продукт от старите муцуни. А бе затворен кръг и няма никаква промяна. Бай Миле е прав, сега цялото БСП управлява. И още 5 годинки за администрацията на летеца. Честито на печелившите - БСП, Илияна Йотова, протежетата й - Надя Младенова, Димитър Здравков.... Уредиха си службица с далаверки и за следващите 5г........да ви е честито

fallback