Снимка: БГНЕС
fallback

Руският президент Владимир Путин изпрати поздравително писмо до Румен Радев по случай преизбирането му на поста президент на България. Това съобщи пресслужбата на Кремъл.

"Убедителната ви победа на изборите свидетелства за доверието към вас от страна на българските граждани. Надявам се, че вашата работа като държавен глава и занапред ще съдейства за развитието на конструктивните руско-български взаимоотношения", се казва в поздравлението на Путин.

Румен Радев бе преизбран за президент на България на втория тур, който се състоя в неделя. Той победи своя опонент проф. Анастас Герджиков с голяма преднина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

147

Анонимен

преди 2 години

Забелязал съм, че яко напишеш ***. или някоя друга неприлично дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?До дежурните по путин:Момчета, от 120 различни айпита ще вляза и пак ще си оставя коментара. И всеки път като проверявам дали сте ме изтрили, ще слагам минуси на путин. Така че, ползата от вашата " работа" ще е обратна.Хайде, със здраве. И вземете се разходете малко. Или си намерете свястна работа.

146

До 153

преди 2 години

Нямаш грам Срам, поддръжник на Мафията, кой ти Плати за да Плюеш? Скоро Вие Платените Тролчета ще бъдете Заличени!!!

145

FMC

преди 2 години

И между другото, поздравления за Сoрос и лайнцeтата, най- накрая успяхте да излъжете българските будали. Как ли не се мъчехте да го направихте без успех. Накрая си осигурихте машини за гласуване и воаля :)

fallback