Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова продължи срещите си с Кирил Петков от "Продължаваме промяната" за преговорите за кабинет.

“С Кирил Петков обсъдихме следващите стъпки в преговорите за съставяне на правителство. На 23 ноември започват срещите на експертните групи за изработване на програма", написа Нинова в социалната мрежа.

Тя посочи, че в тях ще участват по трима души от всяка страна.

"Групите са 18 на брой: Енергетика, Икономика, Транспорт, Правосъдие, Здравеопазване, Образование, Електронно правителство, Земеделие, Вътрешна сигурност, Екология, Регионално развитие, Култура, Труд и Социални грижи, Туризъм, Национална сигурност, Спорт, Финанси, Международни отношения. Вярвам, че ще положим усилия да има редовно правителство и работещ парламент”, написа още Нинова.

Коментари Напиши коментар

31

Хи хи хи

преди 8 месеца

Започнаха да дрънкат черпаците !!!! Голямо плюскане ще пада !!! А на Народа ЧЕСТИТО нова цена на дървата за отопление....на кубик по 220лв. Гответе се за ШОКОВО поскъпване не само и на тока !!!

30

РУМЕН РАДЕРВ

преди 8 месеца

ПРЕПОРЪЧВАМ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД , ДА КОПУВА КОЛАНИ СЪС МНОГО ПОВЕЧЕ ДУПКИ НА ТЯХ ! ЩОТО ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ГИ ИЗПОЛЗВАТ ВСИЧКИТЕ !! НИЕ ЩЕ ГИ ВТАЛИМ МАЛКО .....НОооооо ТИЯ КОЙТО СЕ ТАКМЯТ ДА УПРАВЛЯВАТ , ЩЕ ВИ РАЗКАЖАТ ИГРАТА !!! И НАЙ НАКРАЯ СЕ ОЧАКВА ФАЛИТ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!! КАКТО СТАВА ВСЕКИ ПЪТ СЪС УПРАВЛЕНИЕТО СЪС Б.С.П. !!!!!! ХА ДА ВИ Е ЧЕСТИТО !!!!

29

Жан Виденов

преди 8 месеца

Промяната ще бъде голяма - Христо Иванов Бойкикев, една камара БСПари, пък за зам. министри какво са подготвили ще ви настръхне косата - всичко що е Държавна сигурност е там. Чудесна промяна - това исках аз.