Снимка: БГНЕС
fallback

Решенията на Конституционния съд не се коментират. Това заяви президентът Румен Радев по повод днешното решение на КС, в което се казва, че като държавен глава той е нарушил Конституцията на страната при назначаването на Кирил Петков за министър на икономиката в служебния кабинет през месец май, предаде кореспондентът на БГНЕС от Благоевград.

Oще по темата

Радев пристигна в Бобов дол по случай празника на града и направи кратък коментар пред медиите, казвайки, че не е знаел за двойното гражданство на бившия министър.

Бих се радвал, ако България имаше повече министри като Кирил Петков, каза още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

191

Анонимен

преди 2 години

Прасе червено, вместо да си посипеш главата с пясък и да се срамуваш, че си нарушил конституцията като президент ти направи собсвена партия като използва лъжливия и крадлив канадец, но народа не е толкова ***, колкото ти червени другарю си мислиш и това ще го разбереш на изборите. Ти повече няма да бъдеш президент и ще останеш в историята като - Разеденителя на народа. Прасе не забравяй, че ти си президент и на тези, които са гласували за герб, дпс патриотичен фронт, марешки, черепа и т. Н.

190

Желанието

преди 2 години

На Радев за повече такива министри е лесно осъществимо - в политиката и парламента е пълно с хора които лъжат, крадат , назначават роднини и баджанаци и мачкат законите , като Кирчо Лъжеца. Дори и до сега със сигурност повечето министри са били такива - почтени, както сега е модерно да се наричат. Стара дума - с ново съдържание.

189

Анонимен

преди 2 години

НЕКАДЪРНИЦИ НАЗНАЧЕНИ от НЕКАДЪРНИК ЗЛОБЕН

fallback