Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Президентът Румен Радев ще се срещне с фармацевтите. Повод е решението на Български фармацевтичен съюз да заведе иск в Софийския градски съд срещу Народното събрание и Министерския съвет.

Причината за недоволството на фармацевтите е според тях двойния аршин, с който държавата третира медицинските работници.

В рамките на разговора ще бъдат обсъдени условията на работа на специалистите, работещи в аптечната мрежа у нас, както и актуални проблеми, с които те се сблъскват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22.....И какво ти открадна Радев? Пачки пари, кюлчета, купи си вила в Барселона? Ама получавал голяма заплата! Да, колкото по закон е определена за длъжността му! Както на г-н експрезидента Плевналиев и другите преди него. Нещо друго? Хора, които крадат, обвиняват другите в кражба! Я си признай!

21

Анонимен

преди 2 години

До пияница мистик....Деградентът-пияница сам е г0вно, което се опитва да цапа всекиго.ЛяjN0, омръзна с умотворенията си! А Радев, освен че "кара самолет", кара и държавата по разбрицаните пътища, оставени от банкянския крадец!

20

Анонимен

преди 2 години

До Данко Харсъзина====Ако беше чел Алеко, щеше да знаеш, че си Данко ХАИРСЪЗИНА. Но простото си е просто, това е положението! Важното е да се изпълни повелята на Партията ГЕРБ, да се оплюе един достоен мъж - Президента Радев. Зелен чорап, фуражка, Фигурант, Грипен, предател, руски/американски агент, получава голяма заплата, хем нищо не върши, хем е хиперактивен.... Море, една гьостерица през вонящите ви устенца! Радев ще спечели мандата от раз, като гледам смешната му конкуренция!

fallback