Снимка: БГНЕС
fallback

Валери Симеонов ще е кандидатът за президент на НФСБ, обяви в ефира на Bulgaria ON AIR заместник-председателят на партията Борис Ячев.

Решението е било взето след заседание на Политическия съвет на "Патриотичния фронт". Коалицията все още не е избрала свой кандидат за вицепрезидент, като това ще бъде допълнително обсъдено с новите коалиционни партньори на НФСБ – "Целокупна България" и "Български демократичен съюз – радикали".

Според Ячев Симеонов е човек, който е кален в битки и е готов да победи настоящия държавен глава Румен Радев и ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.

Oще по темата
"Симеонов е човек изключително последователен и принципен. Като вицепремиер той си спечели много последователи, но и много врагове. Само в рамките на година и половина на този пост той успя да свърши невъобразимо по обем работа, наблюдавайки много сложен сектор – икономическата и демографската политика", посочи зам.-председателят на НФСБ.

По думите на Ячев, кандидатурата на НФСБ е за онези избиратели, които искат да имат целенасочен, честен, абсолютно директен и откровен президент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

ЖалкиНищожества

преди 2 години

Има два пътя за Винкела - към Бай Ставри и към властта. Винкелът се напъва към властта,за да избегна Бай Ставри.Представяте ли си какво по-голямо ..айно ще излезе, от това,което е сега, ако случайно яхне президентската власт?

54

гост

преди 2 години

Тоз да вдигне длан пред гнусната си физиономия, после да свие пръстите на длата в следния ред : палец, показалец, безименен и малкия пръст. Каквото остане изправено - за него е. .!.

53

Анонимен

преди 2 години

Мерси предварително, в небитието като Радеффффф!

fallback