Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Татяна Дончева от ИБГНИ влезе в нов словесен дуел с "Има такъв народ". Тя нападна партията и лидерът й Слави Трифонов.

"Слави Трифонов е психически и физически слаб. "Има такъв народ" е символ на подмяна, а не на промяна. Те събориха два парламента, не желаеха да създадат правителство. Когато са подбуждали Слави Трифонов да създаде партия, той е бил в друго психологическо състояние. "Има такъв народ" са негодни да извършат промените. Те не могат да управляват", заяви Дончева пред bTV.

Тя обаче бързо получи отговор на нападките от председателя на Бюджетната комисия в парламента и депутат от ИТН Любомир Каримански.

"Татяна Дончева е отровен бурен, който пречи. Ако Дончева е знаела, че "Има такъв народ“ работят със задкулисието, тогава какво е търсела като гост в предаванията на телевизия 7/8 на Слави Трифонов", попита той.

"След като е знаела, че Слави Трифонов от години взаимодейства с политическото задкулисие, защо Дончева беше негов гост? Това е един политик, който 30 години не донесе нищо", категоричен е депутатът от „Има такъв народ“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

155

Тия са

преди 2 години

Фани единия, та у дари другия ! Но вече и от това няма нужда, защото взеха сами един-друг да се удрят !

154

Анонимен

преди 2 години

Дончева е фурия. Направо ги отвя тия мухлювци от итн.

153

Анонимен

преди 2 години

До PernikДончева е висока летва. Не е за подценяване. Наистина има желание и интелект да направи нещо в този парламент. Но насреща й озъбени, хилави, и психически неуравновесени депутати от итн, мълчаха като пукали при 45 нс, а при 46 - то НС спечелиха класацията по простотии и лошо възпитание. Не само дончева, а всеки нормален човек им е бесен на тия случайни неудачници, че два пъти издъниха парламента.

fallback