Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

БСП връща мандата на президента утре.

На 7 септември от 17.00 часа държавният глава Румен Радев ще приеме на „Дондуков“ 2 представители на парламентарната група на „БСП за България“, на която връчи третия проучвателен мандат за съставяне на правителство в рамките на 46-ото Народно събрание, съобщиха от прессекретариата на президента.

БСП не успя да реализира мандата за съставяне на правителство, след като не получи подкрепа от т. нар. протестни партии, от „Има такъв народ“ и от „Демократична България“.

След връщането на мандата предстои президентът да разпусне Народното събрание и да определи дата за нови парламентарни избори.
 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

izh

преди 2 години

Че те никога не са имали намерение да правят правителство. Босовете контролират икономиката, те определят цените, ако някой се яви за участие по Европейски проект бива веднага дъмпингиран. Защо им е директно участие. Когато се появи и малка разлика между парите които дават за данъци и исканията на властта - виждате - кой излиза да се "бунтува" Разликата между тях и Фуражката е че той го раздава по глобално и не му пука особено за народонаселението, докато за мутробизнеса ние сме ДОНОРИ

18

Анонимен

преди 2 години

Кога ще актуализират бюджета?Гадове,подиграват се с хората,мотаха се умишлено.

17

След Виденов

преди 2 години

И Добрев те просто нямат какво да кажат. Да не сравняваме пък с Луканов.

fallback