Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Кой е представителят от ИТН, който е получил бележката с предложението Татяна Дончева да се отцепи от партията на Трифонов, но и да привлече със себе си Ива Митева и Иван Хиновски - все още отговор на този въпрос няма. Депутатът от ИТН Любомир Каримански заяви, че не знае за случая.

"Най-вероятно и тя бълнува нещо или пък не знам как ѝ се привиждат нещата. Но друго е по-важно, не мога да премина с мълчание обидите и нападките към Ива Митева. Смятам, че са непристойни", посочи той.
Oще по темата


Днес Дончева отказа да коментира темата, но в телефонен разговор за Bulgaria ON AIR заяви: "Да си гонят топката, която си ритнаха сами".

Коментар по темата направи и адвокат Николай Хаджигенов.

"Ако трябва да сме сериозни, според мен Тошко Йорданов и Татяна Дончева трябва да се вземат ръка за ръка и да започнат да живеят заедно. Шоуто ще им се получи по-добре", посочи той.

От другата протестна партия ДБ отказаха да вземат отношение дали скандалната история, разказана от Тошко Йорданов, ще се превърне в повратна точка и ще разруши евентуална коалиция за съставяне на правителство в следващото НС още преди да е избран 47-ия парламент.

Повече по темата вижте в репортажа на Иван Кънчев по Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

109

Анонимен

преди 2 години

До АнонименКъде ще отидеш, да дойда с теб?

108

Митко митев

преди 2 години

Не трябва да им се връзваме повече ние обикновените хора трябва да се обединим да забравим за разединението кой за Радев кой за Борисов кой за чалгаджията Славун те на това се надяват политическите *** ние да сме разидинени ако сме заедно само тогава можем да ги изправим до стената и да ги принудим да направят нещо хубаво за нас за народа ние ги храним тези *** а те ни се подиграват

107

КараПутин

преди 2 години

Честито ви Съединение!!!

fallback