Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Извънредно заседание в Народното събрание заради публикуваните кадри с насилие над протестиращи през лятото на 2020 г.

Oще по темата

В парламента ще отиде вътрешният министър Бойко Рашков. Поканени са и част от пострадалите.

„Чух се още онзи ден с едно от децата и те са доста притеснени. Знам как може да им е увредена психиката, знам през какво са минали. Аз си позволих да поканя тези деца на заседанието на парламента и те ще дойдат утре в пленарна зала, за да видят как депутатите ще ги гледат в очите, как ще мине дебата и да видят как народните представители изпълняват своите задължения", каза председателят на НС Ива Митева в понеделник пред bTV.

"Ще изслушаме министъра на вътрешните работи. Той ще ни каже нарушителите с какви наказания са, техните началници и ръководители – наказани ли са? Има ли предприети мерки това да не се допуска? Не трябва да бъдем безразлични", посочи тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

До анонимен 46

преди 2 години

Като са лабави да не са ставали полицай, целта на полицията да пази хората, а не да са на държавна хранилка и да се крият зад държавната Машина когато се о... ***!

43

Факт

преди 2 години

Явно полицаите биха младежите по заповед на началниците си, но все пак вината е персонална и полицаите също трябва да бъдат осъдени за побоя. Важно е техните началници да не се измъкнат безнаказано, вкл. и Борисов, а на Гешев трябва да се търси отговорност за протакането и укриването на доказателства от прокуратурата.

42

Реалист

преди 2 години

Тук един твърди, че като те проснат по корем с белезници зад гърба, си търсиш боя и полицаите на мутрите могат да те ритат безнаказано. Боже, боже-е-е-е, докъде мутрите докараха българския народ.

fallback