Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

"Престанете да обвинявате нас. Ние не сме проблем, ние сме решение на проблема, но това явно ще се случи на следващите избори". Това заяви от парламентарната трибуна депутатът от "Има такъв народ" Ивайло Вълчев.

Oще по темата
Той обяви, че цялата парламентарна група на партията напуска пленарната зала, за да не участва в днешното обсъждане и гласуване на оттеглянето на Пламен Николов като кандидат-премиер. Това стана факт, след като от ИТН се отказаха в последния момент да реализират мандата за правителство и да го подложат на гласуване.

Вълчев определи всичко като фарс и увери, че колегите му ще се върнат в залата веднага след като гласуването приключи.

"След като тези дни говорихте за исторически шанс, сега имате историческия шанс отново да бъдете заедно. Така, както винаги сте били", обърна се той към останалите партии в парламента.

След като ИТН напусна залата, депутатите гласуваха проекторешението мандатът за формиране на правителство на "Има такъв народ" да приключи неуспешно. В гласуването участваха 105 народни представители, а според водещия заседанието Кристиан Вигенин в гласуването трябва да участват точно 121.

"Видяхте какво се случи, след това гласуване нямам представа премиер ли съм, или не съм", коментира лаконично Пламен Николов, цитиран от bTV.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

369

Хахаха

преди 2 години

До Makedon ... мъкедончо. Бугарския ти пашпорт му изтича срока . Бегом при Шкембе воеводата да му обясняваш че си все още чист българин че да ти го поднови . Иначе ще гледаш Европата ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН....

368

Огнян

преди 2 години

Браво Слави, мачкайте ги тия всичките хрантутници ние сме със вас!

367

!!!!!

преди 2 години

Така,ко стана с изчегъркването?Държавата щяхме в ред са вкарваме!Май не е като да разказваш *** вицове и да се заяждаш с известни и успели хора!

fallback