Снимка: архив, БГНЕС
fallback

"Наблюдаваме абсолютен провал на "Има такъв народ". Би следвало те да участват в диалога активно не само по политики, а по същество, особено ако има неприемлива кандидатура в проектокабинета им". Това каза пред bTV политологът Слави Василев за неясната ситуация около гласуване на мандата, която не бе и заложена в дневния ред на НС като точка. Пламен Николов вчера се отказа да бъде премиер.

Oще по темата
Според Георги Киряков сме не само в парламентарна, но и в конституционна криза и случаят трябва да се тълкува от КС.

Според политолога няма как де се прогнозира засега какъв ще е ефектът на евентуални следващи избори и дали се е увеличила подкрепата за ИТН или за ГЕРБ.

"Още след изборите на 11 юли беше ясно, че няма да се постигне подкрепа за партията на Слави Трифонов и проектокабинета му. Начинът на обявяване на първото проектоправителство, без да са излезли официалните резултати от ЦИК, както и заявката за безусловна подкрепа бяха едни от индикаторите“, смята той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

107

КинДзаДза

преди 2 години

Много са ни промили мозъците стипендиантите на статуквото. За политическа култура разбираме - задкулисно пазарене за министерства и постове със списъци от "наши" хора предоставени от олигархията, а пред публиката популизъм и мили очи на уж страхотни професионалисти с голям опит и политическа култура. То беше ясно че всички чакаха Славчовите да изиграят ролята на камикадзе и после да си делкат гласовете им на следващи избори....

106

ББ

преди 2 години

хехе...поредната манипулация...или гроп...или итн...и двете обслужват ...доган бре...служещ на чужди интереси,съсипал Държавата ни,превърнал я в пустиня...и продължавате...за 50 лева ...да палите...домовете си...елате на себе си Братя!!!

105

Небългари

преди 2 години

--->направил се на беден студент. Всичко е по план на червените и Славчо си изигра ролята на различен след 30 години чакане. Славчо е и протеже вербуван от Доган. Младите(деградира ли отпадъци които се чекнат на чалгичка) знаят само ядене и пиене. Не се интересуват от нищо. Така държавата стига до упадък. Това е тенденция и на запад и по целият свят. Един факт от Америка. Доктор Фелучи е замесен с фалшива ваксинация през 70те години. Сега пак той е главен доктор и малко хора знаят за това.

fallback