Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Всички български граждани ги очаква много интересен пленарен ден, свързан с думите и действията на останалите политически сили. Такъв може би няма да се е случвал историята на парламента, прогнозира депутатът от "Има такъв народ" Филип Станев, цитиран от БГНЕС.

Oще по темата
Както е известно, на утрешното заседание депутатите трябваше да гласуват структурата и състава на проектокабинета на ИТН, но този следобед стана ясно, че гласуване няма да има, тъй като кандидат-премиерът Пламен Николов се оттегли, изтъквайки за това лични причини.

Самият Николов остана почти безмълвен на влизане в парламента, където депутатите от партията се събират за заседание. "Вие знаете нещата по-бързо от вятъра", каза единствено той пред журналистите.

"Нека да гледаме голямата картина. Всичко, което се случи, има своя логичен край – изявлението на лидера на партия "Има такъв народ" Слави Трифонов, в което категорично и ясно обяснява какво се случи през последните седмици в този парламент. Знаете какви са волеизявленията и на "Демократична България", и на хората на Мая Манолова", допълни от Филип Станев.

"Имаме много сериозни обструкции спрямо някои от министрите в този служебен кабинет и ги заявихме", отговори той на въпрос възможно ли да бъде подкрепено предложението на някои партии служебният кабинет да бъде предложен за редовен при реализирането на третия мандат, който все още не е ясно при кого ще отиде.

"След днес всичко стана лично. Нашата позиция е ясна – отиваме на избори", категоричен бе Станев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

88

ББ

преди 3 години

хаха Братя Българи,влизаме във 4-та вълна,не актуализиран бюджет...демек не им длеме за животите Ви,гешев и гроб си крадат...и "революционерите от ИТН.." си мерят егото...не че,е страшно,ще ги надживеем...империи сме затривали...запазете спокоиствие и тревз разум...не за първи път ни предават и опитват да подменят ценности...никога повече гроб,итн и дпс...ако искате Апостола да не ви прокълне...Анатема ИТН...обслужващ персонал мафията ...Анатема итн...Избори...или изр.о.и!!!

87

Анонимен

преди 3 години

ДБ и Изправи се - на бунището на историята

86

Изроди

преди 3 години

Гаврят се с народа както си искат.Абе вие които сте гласували за тези Ид-Ио-ти имате ли мозък в главите си?Не ви ли е срам?Съвест имате ли?Вие изобщо имате ли представа,че да се управлява една държава изобщо не е лесна работа.А знаете ли колко милиона се дават за избори от нашия джоб.Вие сте едни СбЪ-рка-Няци ,които не знаят какво правят

fallback