Снимка: БГНЕС
fallback

"Не участваме в инсценировки. Преценихме, че с оглед чисто информационния характер на тази среща, няма нужда да участваме в тези разговори", заяви лидерът на "Да, България" и съпредседател на "Демократична България" Христо Иванов в парламента в отговор на въпрос защо не е присъствал на срещата с "Има такъв народ".

Oще по темата
Имаме сега заседание на парламентарната група, следват заседания на колективни органи на партията и ще вземем решение, посочи той в отговор на въпрос дали от ДБ ще подкрепят кабинета, предложен от партията на Слави Трифонов "Има такъв народ".

"Благодаря за интереса, но това е всичко, което имам да кажа", лаконичен бе Христо Иванов пред журналистите в кулоарите на парламента, които настояваха за отговори около евентуалното бъдещо правителство. Крайният срок за реализация на проучвателния мандат, който държавният глава връчи на ИТН изтича в петък.

Както е известно по-рано днес ДБ се срещна с ИМТ, но самият Христо Иванов изненадващо не дойде на преговорите. В отговор на въпрос Цецка Бачкова уточни, че Иванов е ангажиран и затова не е бил на срещата.

Бачкова каза още, че са поискали от ИТН да представят управленска програма за мандата. Потвърдиха, че имат такава, от която засега са изнесени само основните приоритети, но ще получим основната версия, обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

105

ПОЗОРЕН СЛАВИ

преди 2 години

Да, Прокопиев е олигарх и се бори за опозицията и не подкрепя диктатурата, както ОЛИГАРСИТЕ СЪЗДАЛИ СЛАВИ. КОЙ ТИ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА ПАРТИЯТА БЕ УЧИНДОЛЕЦ , КОЙ ТИ ДАДЕ ПАРИТЕ ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕ, КОЙ ТИ НАРЕДИ МИНИСТРИТЕ БЕ, ТАКА ЛИ СЕ ИЗДЪЛЖАВАШ БЕ УЧИНДОЛЕЦ?!?!?!

104

итн - ЛЪЖЦИ!!!!

преди 2 години

Партията на Слави лъже най-безцеремонно българския народ, тя прави правителство на мнозинството, на тайното задкулисно мнозинство, подиграва се най-вече на своите избиратели, и разчита на депутатите на ГЕРБ И ДПС. 156 сарайски депутата си има нелечимо болната от политичесдка шизофренияя марионетка. задачата им е да управляват така че да върнат ГЕРБ на бял кон. Това е мръдсен инфилтрат, зараза да останат партиите на протеста с 83 депутати без правителство и министри. Няма да стане вашата лъжцииии

103

ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ

преди 2 години

Експертите по плагиатство, шнорхели, задкулисие, Банкя и Росенец, по интернет простотияя ОПРЕДЕЛЕНО ИМА КАКВО да покажат - Бай Ганьовщината си. Все пак и Бай *** е обичал да прави избори с бой и чалга. А гербестите *** тука как само подкрепят чалгопитаещите се. ПРАЗНОСЛАВИ АКТИВИРАН В НАЙ-ТЕЖКИЯ МОМЕНТ ЗА гроб И анкараПрочети още на: https://dnes.bg/politika/2021/08/04/toshko-iordanov-ne-vsichki-mostove-s-db-sa-izgoreni.499297#comment-newest

fallback