Снимка: БГНЕС
fallback

Парламентарната група на "Демократична България" ще обяви следващата седмица дали ще подкрепи предложеното от "Има такъв народ" правителство, обяви след заседание на парламентарната група председателят й Христо Иванов.

Oще по темата
Той коментира, че до следващата сряда имат време за разсъждение, дотогава Иванов обясни, че очаква мандатът да бъде върнат на президента, след което да бъде внесен за разглеждане в Народното събрание.

"Нямаме решение, защото ние сме демократична коалиция и трябва всички партии в своите органи да си вземат решение, а това ще отнеме време", коментира Иванов и допълни, че очакванията им са следващата сряда проектокабинетът да бъде внесен в парламента.

Иванов каза още, че предстои дискусия по обявените имена за министри от проектокабинета, предложен от ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

73

Тео

преди 2 години

Абе нали бяхте много решителни, нещо много почнахте да се отмятате. Ама какво да се очакво от Христо и сие.

72

дидката

преди 2 години

Е, как така нямат решение, нали уж са много решителни и винаги имат отговор на всеки въпрос. Сега нещо се попритесниха малко, а???? Или просто демонстрират неадекватността си, която иначе се опитват да прикрият.

71

Анонимен

преди 2 години

Меди Доганов е мой приятел.Това са думи изречени от майката ва Христо Иванов - Мария Бойкикево за Ахмед Доган в Пазарджик през 1989 г.Днес синът на видната комунистка се опитва да ни убеди, че е борец срещу Доган и статуковото.Клипа от митинга може да се види спокойно в you tube.

fallback