Кандидатът за премиер Пламен Николов е сред участниците в риалити формат при Слави Трифонов.

В шоуто Слави и сценаристите му дадоха трибуна на млади лидери, които могат да поемат управлението на България. През 2018 година той коментира, че е представител за Европа на американската компания Finis, която е лидер в плувното оборудване.

Оскъдните биографични данни, свързани с предприемача, показват, че е магистър по "Философия на правото" от СУ "Св. Климент Охридски" и доктор по право от австрийския университет "Клагенфурт".

В своето представяне пред сценаристите на "Шоуто на Слави" Николов споделя желанието си да работи за развитието на качественото образование в страната, съобщава Investor.bg. Той коментира още, че държи много на дисциплината, която липсва на българското общество, а в своята компания я постига чрез задаване на задачи за определени срокове.

Коментари Напиши коментар

93

Сата НАТО

преди 1 месец

пред НАРОДА Трифонов е ОТГОВОРЕН! ----///----- И как е отговорен? Ако само отидеш да му кажеш една дума накриво, Държавният престъпник Гешев ще те затвори за тормоз над свободен гражданин.

92

Сата НАТО

преди 1 месец

Този приятел искал да ни научи на дисциплина. И да ни помогне да разгърнем пълния си потенциал, като ни изцеди. След като комунистите от ГЕРБ и БСП го прокарат през Парламента, няма да можете да го махнете. Ще ни свалят кожите, а Борисов ще злорадства от Барселона.

91

Анонимен

преди 1 месец

Записа е манипулиран... Наскоро.