Снимка: БГНЕС
fallback

Парламентарно представените политически сили трябва възможно най-скоро да намерят формулата за съставяне на редовно правителство в интерес на българското общество, а президентът, изпълнявайки конституционните си задължения, има готовност да връчи мандат за съставяне на кабинет.

Това съобщиха в позиция от прессекретариата на държавния глава, изпратена до медиите, по повод отправени въпроси относно връчването на мандат за съставяне на правителство.

Страната ни е изправена пред провеждането на неотложни реформи и решения, които изискват кабинет с политическа отговорност и парламентарна подкрепа, се посочва в позицията.

Постигането на устойчив консенсус за промяна е отговорност на самите политически сили, допълват от Президентството.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

76

Бонго Бонго

преди 2 години

Отговорност

75

Бонго Бонго

преди 2 години

Заради това Нощ с Мутафчийски и всички герои медицински работници, които все още са в бойните редици сега, заслужават почит и уважение, чест и БЛАГОДАРНОСТ...За да сравним времето и да се научим от историята си,трябва да се замислим и събудим онази чиста съвест неопорочена от мафиотските апетити и да кажем не на Радев, не на тази лудория.Защото във всеки един от вас макар и опозиция живеят наследници на храбри войни и мъдри владетели.Търсете кой ни обединява?? Кой е готов да стои до вас и носи

74

Бонго Бонго

преди 2 години

Относно архивите пак по време на войните записвало се е абсолютно всичко и са разпределяли ресурсите на мъртвите.Примерно пише: днес времето е слънчево хубаво, атмосферата в армията е приветлива. Във вчерашният бой един къде си, загинали са Еди кой си, погребани са Еди къде си, паднал шрапнел уби магаре номер Еди кой си, да се разпредели дажбите на същото магаре на другите и т.н и т.н....По времето на пандемията статистиката е важна, за да се предположи изхода от бедата и се изчислят всички за

fallback