Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на икономиката Кирил Петков първи застава зад микрофона в рубриката на Министерския съвет "Властта говори! Открито". В нея членове на правителството ще отговарят на въпроси на граждани и медии, зададени по време на излъчването или предварително на фейсбук страницата на Министерския съвет.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Ай Ве

преди 2 години

Кирчо не е ангел, камо ли да споменавал божието име заради него

80

До Доцента

преди 2 години

34-те милиона за завода за електромобили на Домусчиеви пак народът ще ги плаща. Малкият Кирчо е слуга на батко си Кирил Д., затова се пазари, че ще остане в новото правителство само, ако има свобода на действие, т.е ако може да разпределя баницата, както му наредят някои олигарси.Като е успешен бизнесмен на шоколади Casa Kakau и пробиотици защо не си гледа бизнеса? Или държавният бизнес е по-доходоносен?

79

Анонимен

преди 2 години

Каква власт е тоя шуушляк Киро Язовири ве журналята. Поне дипломата му да не беше фалшива. Ама то пък иначе какъв комунист щеше да е, ако не излъже!? Пък да не казвам, че и ни е подчинен. Ако имаше и малко мозък в червената си празна кратуна, нямаше да ходи да се излага да точи локвите за едното селфи...ама уви!

fallback