Снимка: БГНЕС
fallback

Ако Западна Европа и САЩ са секциите, които не са отчетени все още, логично е там предимство да имат "Има такъв народ", коментира пред bTV политологът Слави Василев.

Oще по темата

"Ключово е кой ще бъде първи, защото Борисов имаше навика да казва как побеждава всички години наред и ако сега той остане втори, това би променило психологически политическата ситуация в България ", допълни той.

Според икономиста Владимир Сираков ключовият въпрос е дали и как ще се състави правителство, той се е задавал през цялата предизборна ампания и е нямал категорични отговори.

"Взимайки първи мандата и съставяйки кабинет, с една идея имаш по-сериозна легитимност", добави той.
Според Василев машинното гласуване се е оказало успех.

"Иска ми се да видим по-конструктивен дебат в бъдещия парламент, приоритети и ясен път на България да станем по-богати и по-проспериращи", заяви Сираков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

до 20

преди 2 години

Да аз същи си мислех че ще има много гласували за ДПС в Турция и в Кърджали а то точно в Кърджали най слаба избирателна активност както никога. Явно на всички им е писнало от комунисти и сега е тяхното протеже Славчо с попаднали експерти във нищоправенето.

31

От 32

преди 2 години

... вкус определя политическият такъв. Другари, защо не скачахте срещу боко и хунтата, за 12 години поне веднъж можеше да се пробвате? Бойко е пътник, факт!

30

Анонимен

преди 2 години

Българите са в чужбина,защото не им харесва е България и биха се върнали в една нормална държава, толкова е просто.Лекари и шофьори напускат България по една и съща причина, за по-добър живот. Очаквам партията на кладическите или рок музиканти, между другото Слави направи някакъв балкански поп, а чалгата е в Димитровград, но там не се занимават с политика, не могат. Поне половината от оркестъра на Слави са с Консерватория за сведение на хардкор интелектуалците, които смятат, че музикалният....

fallback