Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

ИТН няма да прави коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. В същото време партиите на протеста не събират нужните 121 гласа в НС, така че ИТН е поеме самостоятелна отговорност за съставяне на правителство.

Oще по темата

„Ще вземем мандата за съставяне на правителство и ще представим свой състав. Правителството е съставено от експерти всеки в своята област и ще има конкретни приоритети“, съобщи лидерът на ИТН Слави Тифонов.
 
„Мина немалко време, откакто обявих, че ще правя политически проект. Оттогава досега чух и прочетох всякакви неща за себе си - че ще правя внушения, фантазии, лъжи, всякакви глупости. От толкова много години съм в публичното пространство и съм влизал в домовете си. През всичките тези години с моите колеги реализирахме редица каузи, проведохме и много битки. Всичко беше пред вашите очи. Изумява ме това, че хората все още не разбират какво правим с нашите колеги. Винаги сме правили едно и също - това, което ни повелява моралът, законът и професионализмът”, заяви Трифонов.

„Подкрепата, която получи ИТН е изумителна и ние оценяваме вашето доверие. Съзнаваме, че очакванията към нас са да изпълним решенията от референдума и начело на държавата да бъдат почтени и достойни хора, да имат морал, да говорят езици, да се експерти и да са завършили престижни университети“, допълни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

393

Георги

преди 2 години

М,дааа.И кои ще са новите от престижните университети? Известно ни е,че комунистите изпратиха децата

392

Георги

преди 2 години

М,дааа.И кои ще са новите от престижните университети? Известно ни е,че комунистите изпратиха децата си да учат в университети с високи такси,плащани с наши крадени пари. До сега да сте чули чалгаря да критикува комунист или хиперинфлацията сътворвна от комунистите,които занулиха народа? Слави е проект на БСП.Старите комунисти гласуват за БСП,а младите и заблудените младежи за чалгата!

391

ПОДПИЙНАЛ РАНО-РАНО

преди 2 години

Аве, Учидолски, трябваше вече да можеш да правиш р-ка м/у шоу и политика. Хвърляш п-во през Facebook и очакваш пълна подкрепа. Ако ти беше на тяхно място, щеше ли да подкрепиш такова п-во: обявено в социалните мрежи - претоплена пица в стил НДСВ, които щяха да ни оправят за 800 дни, но не стана. Третираш дубайците като к-ви на повикване (те си го заслужават, но това е друга тема). Хем никак не съм им фен, хеле ***, но е обидно. Или си пълен аджамия, или служиш на голям ***.

fallback