Снимка: БГНЕС
fallback

Председателката на една от секционните избирателни комисии в белишкото село Горно Краище е подала оставка заради липса на машина за гласуване. Това потвърдиха за Dnes.bg от РИК – Благоевград.

От там уточниха, че оставката не е затруднила изборния процес. Гласуването продължава нормално, нямало е забавяне. Секцията е отворила в 7 часа тази сутрин, а функциите на председателя са поети от неговия заместник.

Oще по темата
„Според масивите на ЦИК във въпросната секция не трябва да има машина, но според общината трябва. Според нас там трябва да има такава“, поясниха от Районната избирателна комисия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

до 12

преди 2 години

В момента партиите са скарани , така че си прав гледат да се надлъгват се кои е прав кои е крив и никой не се занимава с реална политика, така че неизбежно ще ни струва много пари това .Но това за съжаление е неизбежен разход.Има обаче не само разход а лоши политически ходове направени в последно време, просто са добронамерени но недомислени набързо взети, те са по страшни от неизбежния ни разход от сегашната ситуация и може да имат много опасни последствия след години.

11

Гражданин

преди 2 години

Оставка на некадърниците от ЦИК и хасковския ***.

10

Анонимен

преди 2 години

Най скъпите избори са на Боко от Банкя 150мил. !!!!А ако пак статуквото се намъкне изборите ще ни струват милиарди в следващите няколко години ?!?!?

fallback